I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus

kemomed

Kdo smo?

Na trgu smo znani kot podjetje, ki ima zelo visok nivo strokovnosti in zanesljivosti. Naši zaposleni so strokovnjaki specializirani na področjih, ki jih prodajno pokrivajo. Tako lahko vedno računate na dober nasvet in s tem optimizirate svoje nakupne odločitve. Našim strankam nudimo zelo kratke dobavne roke in se striktno držimo dogovorov. Naši izdelki so zelo kakovostni in sodijo v sam tehnološki vrh. Zelo smo pozorni pri izbiri dobaviteljev in za vas izbiramo le takšne, ki nudijo odlične ter sodobne rešitve. Zato smo odlična izbira tudi za vse stranke, ki imajo nov raziskovalni izziv in ga s »starimi« metodami ne morejo rešiti.

Naše poslanstvo

Pri podjetju Kemomed na osnovi našega ekspertnega znanja prinašamo rešitve za raziskovalce in zaposlene v laboratorijih za njihova trenutna in bodoča raziskovalna vprašanja in rutinska opravila. Tako jim olajšamo delo in omogočimo hitrejšo pot do njihovih ciljev.

Naša zgodovina

Podjetje Kemomed je bilo ustanovljeno 1996 leta kot izključno zastopniško podjetje. V samem začetku smo se ukvarjali samo s promocijo in marketingom tehnološko najzahtevnejših izdelkov s področja imunologije. Nadaljnji razvoj in rast podjetja je zahteval tudi prevzem distribucije in prodaje izdelkov proizvajalcev, ki smo jih promovirali. Tako smo našo ponudbo zaokrožili na promocijo, distribucijo in prodajo tehnološko najzahtevnejših in najnovejših izdelkov s področja biotehnologije, molekularne biologije, genetike, celičnih kultur in analizne kemije. Danes pri podjetju Kemomed ponujamo izdelke s področja genetike, biotehnologije, molekularne biologije, in vitro diagnostike, drobni laboratorijski inventar in opremo, ter analitske kolone. Na trgu pa smo znani po visokem nivoju strokovnosti, kratkih dobavnih rokih ter odlični podpori strankam.

Pripravljen za novo priložnost?

Preberi več o naši misiji in se prepričaj, da smo pravo podjetje zate.
Preberi več