I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus

acies bio

Kdo smo?

Podjetje Acies Bio d.o.o. se ukvarja z razvojem mikrobnih tehnologij in fermentacijskih procesov za proizvodnjo bioučinkovin za uporabo v prehrambeni industriji, kmetijstvu in industrijski biotehnologiji.
Svoje storitve razvoja optimizacije bakterijskih in kvasnih sevov s pomočjo genskega inženiringa in klasičnega izboljševanja sevov ter storitve razvoja učinkovitih in ekonomičnih bioprocesov proizvodnje ponuja vodilnim svetovnim podjetjem.
AciesBio2
AciesBio3
V sodobno opremljenih genetskih, mikrobioloških in bioprocesnih laboratorijih na sedežu podjetja v Ljubljani ter v pilotnem obratu v Kamniku je danes že 100 raziskovalcev s področja molekularne genetike, mikrobiologije, biokemije, kemije in kemijske tehnologije.
Dinamično delovno okolje, priložnosti za karireni razvoj in osebno rast, možnost izobraževanja in dela z najnovejšimi tehnologijami na »life science« področju, kolegialnost in ekipni duh so ključne značilnosti, ki omogočajo zaposlenim v Acies Bio d.o.o. ustvarjati vrhunske biotehnološke rešitve.
Če so znanost in inovacije vaša strast, želite prebuditi svoje potenciale, vas preveva podjetniški duh in bi se želeli lotiti razburljivih znanstvenih izzivov in zasnovati tehnologije, ki bodo spremenile svet, potem stopite v stik z nami.

Pripravljen za novo priložnost?

Preberi več o naši misiji in se prepričaj, da smo pravo podjetje zate.
Preberi več