I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus

OPIS PODJETJA:

BIA Separations – Sartorius je vodilno podjetje v razvoju monolitne tehnologije in edini proizvajalec CIM® kromatografskih kolon za proizvodnjo, čiščenje in analizo večjih bioloških molekul, kot so virusi, eksosomi, plazmidna DNK, bakteriofagi, itd.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1998 in prvotno stacionirano v Ljubljani, od leta 2011 pa ima svoj večnamenski raziskovalni, proizvodni in izobraževalni objekt sedež v Ajdovščini.

Novembra 2020 je podjetje BIA Separations postalo del podjetja Sartorius, kar je dodatno okrepilo prisotnost in dostopnost produktov na mednarodnem trgu ter podjetju odprlo številne nove možnosti.

Dela nam nikoli ne zmanjka, saj smo vključeni v številne projekte tako interne narave, s katerimi težimo k nenehnemu izpopolnjevanju in inovativnosti, ter tiste na mednarodni ravni, pri katerih razvijamo rešitve (razvoj procesov čiščenja, predklinične in klinične študije) za naše stranke. Podjetje se lahko pohvali, da je naša tehnologija in podpora pripomogla pri razvoju genske terapije za zdravljenje dojenčkov s spinalno mišično atrofijo (zdravilo Zolgensma).

Vizija podjetja je razvijati in izdelovati monolitne kolone najvišje kakovosti ter zagotoviti vrhunske storitve raziskav in razvoja metod za stranke.

Zaradi povečanega obsega dela in novih možnosti se nam obeta iskanje novih sodelavcev. Trenutno je v podjetju zaposlenih 200 ljudi – v zadnjem letu se nam je pridružilo kar 54 novih sodelavcev, trendu zaposlovanja pa še ni videti konca. Med nas vljudno vabljeni vsi, ki ste si od nekdaj želeli delati v mednarodnem okolju in sodelovati z največjimi biofarmacevtskimi podjetji. Nudimo prijetno in varno delovno okolje v dinamičnem, mladem in perspektivnem kolektivu. Bi želel biti ključna komponenta bodoče zgodbe o uspehu?

IŠČEMO:
Iščemo začetnike in strokovnjake s področja kemije, biokemije, kemijskega inženirstva, biotehnologije in drugih naravoslovnih ved, z izkušnjami in tudi brez.

Dobrodošli so tudi kandidati z izkušnjami v podpornih dejavnostih ter vsi, ki radi in dobro sodelujete v timu, ste delovni in inovativni ter cenite pripadnost kulturi in vrednotam podjetja.

NUDIMO:

Prijetno in varno delovno okolje, priložnost za osebni in strokovni razvoj.

KONTAKT:

kadri@biaseparations.com