I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Kdo smo?

Sartorius BIA Separations je vodilno podjetje v razvoju monolitne tehnologije in edini proizvajalec CIM® kromatografskih kolon za proizvodnjo, čiščenje in analizo večjih bioloških molekul, kot so virusi, eksosomi, plazmidna DNK, bakteriofagi, itd.
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1998 in prvotno stacionirano v Ljubljani, od leta 2011 pa ima svoj večnamenski raziskovalni, proizvodni in izobraževalni objekt sedež v Ajdovščini.
Novembra 2020 je podjetje BIA Separations postalo del podjetja Sartorius, kar je dodatno okrepilo prisotnost in dostopnost produktov na mednarodnem trgu ter podjetju odprlo številne nove možnosti.
BIA Separations4
BIA Separation3
BIA Separations
BIA Separations2
Dela nam nikoli ne zmanjka, saj smo vključeni v številne projekte tako interne narave, s katerimi težimo k nenehnemu izpopolnjevanju in inovativnosti, ter tiste na mednarodni ravni, pri katerih razvijamo rešitve (razvoj procesov čiščenja, predklinične in klinične študije) za naše stranke. Podjetje se lahko pohvali, da je naša tehnologija in podpora pripomogla pri razvoju genske terapije za zdravljenje dojenčkov s spinalno mišično atrofijo (zdravilo Zolgensma).
Vizija podjetja je razvijati in izdelovati monolitne kolone najvišje kakovosti ter zagotoviti vrhunske storitve raziskav in razvoja metod za stranke.
Zaradi povečanega obsega dela in novih možnosti se nam obeta iskanje novih sodelavcev. Trenutno je v podjetju zaposlenih 243 ljudi. Med nas vljudno vabljeni vsi, ki ste si od nekdaj želeli delati v mednarodnem okolju in sodelovati z največjimi biofarmacevtskimi podjetji. Nudimo prijetno in varno delovno okolje v dinamičnem, mladem in perspektivnem kolektivu. Bi želel biti ključna komponenta bodoče zgodbe o uspehu?

Pripravljen za novo priložnost?

Preberi več o naši misiji in se prepričaj, da smo pravo podjetje zate.
Preberi si več