I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet,

OPIS PODJETJA:

Podjetje BioSistemika d.o.o. je eno od vodilnih podjetij na področju razvoja trajnostne programske opreme za laboratorije. S svojimi izdelki in storitvami smo prisotni v podjetjih, znanstvenih institucijah in univerzah po celem svetu, predvsem na področju ZDA in Evrope. Uspešno poslujemo že 12. leto, v zadnjih letih pa smo si prislužili kar nekaj priznanj, med drugim smo bili uvrščeni med finaliste za Zlato gazelo osrednjeslovenske regije in finaliste izbora najboljših zaposlovalcev Zlata nit.

Naša velika prednost je povezovanje znanja in izkušenj iz bioloških ved ter znanja s področja razvoja programske opreme, saj našo ekipo sestavljajo strokovnjaki informacijskih tehnologij, doktorji znanosti, eksperti s področja ved o življenju, UX/UI dizajnerji, testerji ter marketinški in prodajni specialisti. Smo podjetje, ki verjame v inovacije in neomejen potencial znanosti.

Pri razvoju programske opreme uporabljamo najnovejše tehnologije. Ker verjamemo v inovacije, smo na trgu prisotni z več produkti (PlatR, GENEIO, SciNote), ves čas pa imamo v mislih nove trajnostne produkte, ki bi pripomogli k izboljšanju znanosti po celem svetu. Naše reference vključujejo številna vodilna podjetja na področju znanosti kot so Gilson, Alifax, BICO, SGS, Agilent, Roche, in drugi.

Zaposlenim nudimo odlične delovne pogoje v mladi ekipi, kjer je izmenjava mnenj in izkušenj bistvenega pomena za razvoj podjetja. Zaposleni se redno izobražujemo in s tem sledimo zadnjim trendom na posameznih področjih ter omogočamo osebnostni razvoj po meri posameznika. Številni team-buildingi in druženja, pa med člani ekipe pletejo neprecenljive prijateljske vezi.

Če vas zanima delo v “life sciences”, eni izmed najhitreje rastočih panog na področju znanosti, vas vabimo, da se pridružite naši ekipi! Pošljite nam svoj življenjepis in motivacijsko pismo na career@biosistemika.com.

IŠČEMO:

 

 

NUDIMO:

 

 

KONTAKT:

career@biosistemika.com

IZVEDI VEČ:

www.biosistemika.com

https://www.linkedin.com/company/biosistemika/

https://www.facebook.com/BioSistemika