I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kdo smo?

Podjetje Helios TBLUS d.o.o. je slovensko kemično podjetje ki izdeluje barve, premaze, lake in umetne smole ter zaposluje približno 850 sodelavcev. Je največje podjetje v mednarodni skupini Kansai Helios, v kateri je trenutno 35 podjetij v dvajsetih državah. V Sloveniji podjetje deluje od leta 1924, s proizvodnimi enotami na treh lokacijah – Količevo, Preska in Črnuče.
V podjetju cenimo strokovnost, skupinsko delo, predanost in kreativnost ter podpiramo kulturo nenehnega, vseživljenjskega učenja. Tako našim zaposlenim prek Helios Akademije ponujamo širok nabor različnih delavnic in usposabljanj, ki jih organiziramo v sodelovanju z notranjimi in zunanjimi strokovnjaki. Zaposleni se zelo radi športno udejstvujemo znotraj internega športnega društva, ki pokriva več sekcij in organizira športne izlete in turnirje.
Helios3
Helios4
Helios
Helios2
Sledimo evropski in globalni zakonodaji, ki zahteva uvedbo čistejših in okolju prijaznih tehnologij. Pri razvijanju novih naprednih izdelkov smo predani načelom trajnostnega razvoja, kot je zmanjševanje porabe energije in vpliva na okolje. Na področju dekorativnih premazov trend razvoja barv narekuje izdelke s čim manjšo vsebnostjo človeku in okolju škodljivih snovi.
Kot mednarodno, stabilno in rastoče podjetje smo odlična izbira tudi za sodelovanje z motiviranimi, ambicioznimi in vedoželjnimi dijaki in študenti, ki bi želeli pridobiti novo znanje in delovne izkušnje. Ponujamo kadrovske štipendije, možnost študentskega in dijaškega dela, ter praktičnega usposabljanja. V svojo ekipo z veseljem vabimo študente, ki bi si praktične delovne izkušnje želeli pridobiti v mednarodnem podjetju že v času študija.

Pripravljen za novo priložnost?

Preberi več o naši misiji in se prepričaj, da smo pravo podjetje zate.
Preberi si več