I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kdo smo?

Poslanstvo Instituta »Jožef Stefan« je v ustvarjanju, širjenju in prenosu znanja na področju naravoslovnih in tehniških znanosti ter znanosti o življenju. Smo največji javni raziskovalni inštitut v Sloveniji s preko 1.100 zaposlenimi.
Institut izvaja vrhunske raziskave in razvoj tehnologij, kot so nanotehnologije, novi materiali, biotehnologije, tehnologije vodenja in proizvodnje, komunikacijske tehnologije, računalniške tehnologije in tehnologije znanja, okoljske tehnologije in reaktorske tehnologije.
1042426366_0
IJS2
IJS
IJS3
Poleg raziskovalnih projektov opravi Institut tudi veliko razvojnih projektov za naročnike iz gospodarstva ter različne domače in tuje naročnike. Mladi na Institutu pridobivajo znanje s sodelovanjem pri raziskovalnih projektih in ob mentorskem vodstvu mednarodno uveljavljenih raziskovalcev. Vabimo dodiplomske in podiplomske študente, diplomante ter dijake, da se vključijo v raziskovalno in razvojno delo na Institutu.

Pripravljen za novo priložnost?

Preberi več o naši misiji in se prepričaj, da smo pravo podjetje zate.
Preberi si več