I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kdo smo?

JAFRAL je organizacija pogodbene proizvodnje (CMO) in pogodbena raziskovalna organizacija (CRO) za različne biomolekule. JAFRAL se osredotoča predvsem na proizvodnjo bakteriofagov, pDNA, mRNA in rekombinantnih proteinov. Proizvodnja se lahko proizvaja kot GMP (humana uporaba, veterina) ali v ne-GMP okolju (kozmetika, diagnostika, živilska industrija).
JAFRAL je svetovni vodilni prozvajalec produktov, ki temeljijo na osnovi bakteriofagov. Razvojne in proizvodne storitve podjetja po meri, pomagajo razvijalcem po vsem svetu pospešiti svoje prelomne raziskave in odkritja ter odpreti svoje laboratorije.
Jafral3
Jafral2
Jafral1
Jafral4
Podjetje ponuja proizvodnjo celičnih in virusnih bank, zdravilnih učinkovin (DS/API), zdravil (DP) in placeba – tudi kot sterilne izdelke. Podjetje prav tako ponuja celotno paleto analitičnih storitev, kot so razvoj metod, kvalifikacijo/validacijo in rutinsko uporabo ter tudi GMP shranjevanje in izvajanje programov za stabilnost delovanja (po ICH smernicah). Produkti proizvedeni v JAFRALu so bili uporabljeni v kliničnih tesitranjih v ZDA, EU in Avstraliji.

Pripravljen za novo priložnost?

Preberi več o naši misiji in se prepričaj, da smo pravo podjetje zate.
Preberi si več