I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kdo smo?

Lek je slovenska, evropska in globalna farmacevtska družba, ki je osredotočena na ljudi in usmerjena v prihodnost. Je tudi prva in najstarejša sodobna farmacevtska družba v državi, ki razvija, proizvaja in trži učinkovita, varna in visokokakovostna zdravila ter aktivne farmacevtske sestavine.
Lek ima več lokacij po Sloveniji, ki vključujejo razvojni center in več proizvodnih centrov. Razvoj in proizvodnja aktivnih farmacevtskih sestavin in zdravil potekata v skladu s strogimi mednarodnimi standardi. Ti zagotavljajo kakovost, varnost in učinkovitost izdelkov podjetja. Družba stremi h kakovosti na vsakem koraku, saj je ta vgrajena v njeno vsakodnevno delo ter se kaže v zaupanju in spoštovanju do sodelavcev, bolnikov in poslovnih partnerjev ter širšega okolja, v katerem deluje.
LEK1
LEK2
Lek3
Lek4
Že več let uspešno opravlja revizije regulativnih organov iz držav po vsem svetu. V vseh delovnih procesih pri razvoju in proizvodnji zdravil ter oskrbi trga izpolnjuje visoke standarde kakovosti, pri čemer imajo ključno vlogo visoko usposobljeni in izkušeni strokovnjaki.
Verjame v vse večji pomen znanstvenih inovacij, ki omogočajo nove načine za razvoj zdravil ter povečujejo dostopnost do zdravljenja. Njene strateške prednostne naloge so inovacije, operativna odličnost, podatki in digitalna tehnologija ter krepitev zaupanja v družbi. Na poti k novim odkritjem se povezuje z znanstvenoraziskovalnimi organizacijami v Sloveniji in tujini.

Pripravljen za novo priložnost?

Preberi več o naši misiji in se prepričaj, da smo pravo podjetje zate.
Preberi si več