I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Kdo smo?

Novartis je vodilni ponudnik zdravil v Sloveniji, kjer poleg Leka delujeta tudi Novartis Pharma Services in Sandoz. Skupaj gradimo in ohranjamo ugled dinamične, etične in zaupanja vredne farmacevtske družbe. Uresničujemo Novartisovo strategijo: gradimo vodilno, osredotočeno farmacevtsko družbo, ki jo poganjajo napredne tehnologije v razvoj in raziskave, vrhunske prodajne dejavnosti, globalni dostop in podatkovna znanost.
Novartis nadaljuje vlaganja v Sloveniji, ki so od leta 2003 presegla že več kot 3 milijarde evrov sredstev. Več kot polovico jih je namenil razvoju, preostali del za posodobitve in razširitve naših proizvodnih zmogljivosti. S stalnimi naložbami Novartis utrjuje svojo prisotnost v Sloveniji, gradi spodbudno, konkurenčno in podporno delovno okolje ter krepi svojo vlogo katalizatorja razvoja farmacevtske panoge v Sloveniji.
V Leku razvijamo, izdelujemo in tržimo učinkovita, varna in kakovostna zdravila ter farmacevtske učinkovine. Vpeti smo v Novartisovo organizacijsko strukturo, predvsem v Globalni razvoj zdravil, Novartisove Tehnične dejavnosti, Novartisove Uporabniške & tehnološke rešitve in generično divizijo Sandoz. Ob tem skrbimo za poslovne funkcije in storitve za širšo regijo.
novartis
novartis1
novartis2
novartis3
Veliko vlagamo v razvoj ter izobraževanje in usposabljanje zaposlenih. Že desetletja dejavno soustvarjamo slovenski razvojno-raziskovalni prostor. Sodelujemo s slovenskimi univerzami in centri odličnosti. Uspešno povezujemo gospodarstvo in znanost.
Z dosežki pri razvoju bioloških in podobnih bioloških zdravil smo postali del Novartisovega globalnega razvoja zdravil. Smo edini industrijski center za sodobno biotehnologijo v Sloveniji. Z dosežki pri razvoju inovativnih bioloških in podobnih bioloških zdravil predstavljamo pomemben del Novartisovega globalnega razvoja zdravil. Skupaj premikamo meje in povečujemo dostopnost zdravljenja težko ozdravljivih bolezni.
Pomembno vlogo imamo tudi v Novartisovi generični diviziji Sandoz. Smo vodilni, največji in najbolje opremljeni Sandozov razvojni center, ki izvede polovico vseh Sandozovih razvojnih projektov, in ena ključnih razvojnih lokacij za tehnološko zahtevne projekte. Ponosni smo, da smo nosilci uvajanja njegovih izdelkov na svetovne trge. Številni inovativni razvojni projekti so plod našega znanja in izkušenj.

Pripravljen za novo priložnost?

Preberi več o naši misiji in se prepričaj, da smo pravo podjetje zate.
Preberi si več