Kdo smo?

Od prvih začetkov leta 1905, ko je Valentin Reinhard iz avstrijske Štajerske ustanovil perutninarno na Ptuju skozi vsa leta razvoja, širitve in prevzemov v regiji, da je nastala Skupina Perutnina Ptuj – nas je vodila pot do danes, kjer smo postali najbolj specializirana mesnopredelovalna družba v jugovzhodni Evropi.
Danes smo mednarodna skupina podjetij z več kot 4.400 zaposlenimi v 7 državah s 6 proizvodnimi obrati in 3 trgovskimi podjetji. Sodelujemo z več kot 500 kooperanti, ki v svojem naravnem okolju gojijo pitovne piščance (brojlerje). Svoje izdelke prodajamo v več kot 20 državah, kjer jih vsak dan uživa več kot 2 milijona potrošnikov.
ptuj3
ptuj1
ptuj
ptuj2
Smo del skupine MHP, ki je tudi edini lastnik, in je ena vodilnih mednarodnih skupin v živilskopredelovalni industriji, pa tudi eden najuspešnejših proizvajalcev perutninskega mesa v Evropi.
S pripravo naravne, zdrave in okusne hrane sledimo POSLANSTVU ter življenje sodobne družine bogatimo z okusom narave. Kot odgovorni posamezniki in kot podjetje smo si postavili najvišje standarde kakovosti, sledljivosti, varnosti in ekologije. S skrbnim ravnovesjem tradicije, narave in najsodobnejše tehnologije prispevamo k boljšemu življenju posameznika, lokalnega okolja in družbe v celoti.
Združuje nas zavzetost za dovršenost in naša VIZIJA: biti prvi povsod, kjer cenijo naravni okus; osvajati s kakovostjo in enkratnostjo ter ohranjati inovativno ustvarjalnost varnih in zdravih prehrambnih navad.

Pripravljen za novo priložnost?

Preberi več o naši misiji in se prepričaj, da smo pravo podjetje zate.
Preberi si več