I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Kdo smo?

Pomurske mlekarne so podjetje z ugledno tradicijo, uspešno sedanjostjo in v prihodnost usmerjeno vizijo. Smo sodobna mlekarna z okolju prijazno tehnologijo in proizvodnim programom v Murski Soboti in Ljutomeru. V podjetju je zaposlenih 350 delavcev.
Osnovni dejavnosti sta mlekarstvo in sirarstvo, ki združujeta prodajni program izdelkov: mleko, maslo, skuta, smetana, jogurti in siri. Naši visokokakovostni mlečni proizvodi dosegajo najvišje mednarodne standarde kvalitetne in varne predelave. Pridobili smo certifikat kakovosti IFS za prehrambno industrijo in lani v sklopu sejma AGRA za sir ementalec, slovensko čajno maslo in mleko v prahu veliko zlato medaljo.
Pomurske mlekarne3
Pomurske mlekarne4
Pomurske mlekarne2
Pomurske Mlekarne1
Kot prvi slovenski proizvajalec ponujamo tržišču tudi rastlinske napitke, katere tržimo pod blagovno znamko Plana Plus. Naravni napitki so tako primerni za uporabnike, ki stremijo k veganskim in vegetarijanskim prehranjevalnim smernicam ter namenjeni tistim, ki skrbijo za uravnoteženo prehrano. Linija izdelkov Plana Plus (oves, riž, kokos) je na lanskem sejmu AGRA, prejela veliko zlato medaljo in na podlagi raziskave med slovenskimi kupci laskavi naziv Izbran produkt leta 2023.
Smo prepoznavno podjetje na domačem in tujem trgu. Na razpisu za najboljše živilsko podjetje 2022 smo zmagali v kategoriji srednjih in velikih podjetij.

Pripravljen za novo priložnost?

Preberi več o naši misiji in se prepričaj, da smo pravo podjetje zate.
Preberi si več