I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus

Kdo smo?

Univerzitetni klinični center (UKC) Ljubljana je javni zdravstveni zavod, ki opravlja zdravstveno dejavnost ter izobraževalno in raziskovalno dejavnost. Med zdravstvene dejavnosti, ki jih izvajamo v Kliničnem centru, sodita specialistična ambulantna dejavnost in bolnišnična dejavnost, ki obsegata diagnostiko, zdravljenje, medicinsko rehabilitacijo in zdravstveno nego.
V UKC Ljubljana poleg več kot 8300 zaposlenih deluje tudi 213 profesorjev, ki prenašajo znanje preteklosti na nove generacije in 831 registriranih raziskovalcev, ki razvijajo prihodnost. Strokovnjaki, zaposleni v UKC izvajamo raziskave za domače in tuje naročnike, usposabljamo mlade raziskovalce, zagotavljamo mentorje pri raziskovalnih nalogah, ter organiziramo znanstveno-raziskovalna in strokovna srečanja.
UKC2
UKC3
UKC4
UKC
Bolnikom in drugim uporabnikom ponujamo najkakovostnejšo raven zdravstvenih storitev. S svojim znanjem in prizadevanjem zadovoljujemo njihove potrebe ter skrbimo za njihovo zadovoljstvo in dobro počutje. Zaposlenim in študentom v UKC Ljubljana dajemo dostop do ustreznih informacij in dela, ki jim omogočajo dopolnjevanje znanja in osebni strokovni razvoj.
Vizija Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana je ostati sodobna zdravstvena ustanova, po ponudbi in strokovnem znanju na področju medicine enakovredna podobnim ustanovam v razvitem svetu.

Pripravljen za novo priložnost?

Preberi več o naši misiji in se prepričaj, da smo pravo podjetje zate.
Preberi si več