I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Kdo smo?

Smo pionirji prebojnih dosežkov v zdravstvu.

Za vsakogar. Povsod. Trajnostno.

V Siemens Healthineers smo pionirji prebojnih dosežkov v zdravstvu. Za vsakogar. Povsod. Trajnostno. Kot vodilno podjetje s področja medicinske tehnologije na trgu želimo razvijati svet, v katerem prebojni dosežki v zdravstvu ustvarjajo nove možnosti z minimalnim vplivom na naš planet. Meje medicinske tehnologije premikamo že več kot 125 let. Z doslednim uvajanjem inovacij na trg zdravstvenim delavcem omogočamo uvedbo in uporabo inovativne personalizirane oskrbe, doseganje operativne odličnosti in preoblikovanje sistema oskrbe.
Medium - 150 DPI-MR_MAGNETOM_FreeStar_113c_small_dual_IMAGE_21
Odlikujejo nas edinstvene prednosti na področju digitalnih dvojčkov bolnikov, precizne terapije ter digitalizacije, podatkov in umetne inteligence, kar nam omogoča, da se spopadamo z največjimi izzivi v zdravstvu. Še naprej bomo gradili na teh prednostih, da bi pomagali premagati najbolj ogrožajoče bolezni na svetu, omogočili učinkovito delovanje in razširili dostop do oskrbe.
Naš portfelj, ki zajema in vitro ter in vivo diagnostiko, slikovno vodeno zdravljenje in zdravljenje raka, je ključnega pomena za klinično odločanje in načine zdravljenja. Zavezani smo k izboljšanju dostopa do zdravstvene oskrbe za vse, omejevanju našega vpliva na okolje ob razvijanju prebojnih dosežkov ter vključevanju naše raznolike ekipe, da dosežemo ta cilj na svetovni ravni.
Gradimo vključujočo kulturo, v kateri sprejemamo raznolikost v vseh njenih oblikah, pri tem pa nas motivira naše poslanstvo in vodijo naše vrednote. Smo ekipa več kot 71.000 Healthineerjev v več kot 70-ih državah sveta, ki strastno premikamo meje mogočega v zdravstvu, da bi pomagali izboljšati življenje ljudi po vsem svetu.

Siemens Healthineers v Sloveniji

Družba Siemens Healthcare d.o.o. je bila s strani Siemens Healthineers ustanovljena leta 2015. Naša osnovna dejavnost obsega prodajne aktivnosti, poprodajno podporo in servisiranje celotnega portfelja izdelkov in rešitev podjetja Siemens Healthineers. S tem omogočamo slovenskemu zdravstvenemu sektorju dostop do najnaprednejših in inovativnih tehnologij.
Naša ekipa šteje okoli 40 zaposlenih, večinoma predstavnikov generacij X in Y. Nekateri naši zaposleni so zadolženi tudi za delovanje v drugih državah centralne in vzhodne Evrope. Smo zanesljivo podjetje z dobro finančno boniteto in stabilnim poslovanjem in delujemo v skladu s kulturo in poslanstvom matičnega podjetja.

Pripravljen za novo priložnost?

Preberi več o nas in se prepričaj, da smo pravo podjetje zate.
Preberi si več